ABARTH 595 SCORPIONEORO

Megérkezett a legújabb olasz legenda, hogy bearanyozza a vezetési élményt.
 
ARANYOZOTT RÉSZLETEK
Az A112 Abarth “Targa Oro” örököseként az Abarth 595 Scorpioneoro lelkét is a teljesítmény fűti, míg külsejét az arany csábító érintése teszi stílusossá. A motorháztatőn látható arany Scorpioneoro matrica, az autó egész kerületén végigfutó aranyvonal, a feltűnő aranyozott könnyűfém-keréktárcsák, az arany 500 logó a műszerfalon, az egyedi, számozott, aranyszínű plakett a középkonzolon, és még sok más részlet teszi különlegessé ezt az autót.
PÁRATLAN ADRENALIN
Arról, hogy milyen ritka ez az autó, a középső konzolon található aranyozott plakett árulkodik: az Abarth Scorpioneoro-ból csak 2000 darab kerül eladásra. Néhány szerencsés talán átélheti egy 165 LE-s motor kimagasló teljesítményét, mely képes elérni a 218 km/h-s sebességet és 7,3 másodperc alatt gyorsul 0-100-ra. Erő keveredik a feketeség és az arany részletek eleganciájával.
TŰNJ KI A TÖMEGBŐL
Az Abarth 595 Scorpioneoro minden elemével azért tesz, hogy stílusosan rajtolj. Az exkluzív “scropionflage” textúrájú háttámlák és az autó nevével és stilizált olasz zászlóval dombornyomott fejtámlák egyediséget sugallnak. Mindezt rengeteg aranyozott részlettel, hogy mindig emlékezz, egy igazi legendát vezetsz.
 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

 
A 'videóhívás' kiválasztása után a márkakereskedés felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az otthonából is kényelmesen átélhesse a bemutatóterem élményét!
*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban résztvevő márkakereskedésekhez. Vegyes átlagfogyasztás: 5.8-9.7 l/100km; CO2-kibocsátás: 155 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.abarth.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.